DINERKAART
Voorgerechten
Carpaccio Parmezaanse kaas | Pittenmix | Truffelmayonaise | Spekjes |
€ 12 |
Gamba’s ‘t Vermaeck Chili roomsaus | Knoflook | Frisse salade |
€ 15 |
Gerookte zalm Zalmtartaar | Wasabimayonaise | Gepocheerd ei | Paprikapuree |
€ 14 |
Truffelrisotto Risotto | Truffel | Paddenstoelenmix | Gepocheerd ei |
€ 12 |
Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 16 |
Soepen
Tomatensoep Soepballen | Room |
€ 7 |
Franse uiensoep Bosui | Kaascrostini |
€ 7 |
Dagsoep Wisselende soep van de dag |
€ 7 |
Vissoep Zeevruchten | Room |
€ 9 |
Klassiekers
Mixed grill Kipfilet | Biefstuk | Varkenshaas | Sparerib | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 28 |
Oosterse Spare Ribs (350 gram) / XL portie (500 gram) Ketjap | Cocktailsaus | Knoflooksaus |
€ 22 – € 28 |
Varkenshaassaté Pindasaus | Atjar | Krokante uitjes |
€ 19 |
Hamburger ’t Vermaeck Gegratineerd met cheddar | Italiaanse bol | Burgersaus |
€ 19 |
Sliptongetjes In roomboter gebakken | Ravigottesaus |
€ 24 |
Gamba’s Gepelde gamba’s | Tagliatelle | Chiliroomsaus | Cherry tomaatjes |
€ 24 |
Kip uit de wok |
€ 24 |
Groentenlasagne |
€ 22 |
Vegan burger Quacemole | Plantaardige kaas | Zoete aardappelfriet |
€ 19 |
Chef’s Specials
VoorgerechtenOosterse Pompoensoep |
€ 8 |
Carpaccio van rode biet Rucola | Geitenkaas | Truffeldressing | Walnoten |
€ 12 |
Wild proeverij Ham van wildzwijn | Rillette van haas en hert | Geroosterde fazantendij |
€ 17 |
Carpaccio van Tonijn Rucola | Japanse sesamdressing | Pittenmix | Cress van radijs |
€ 14 |
HoofdgerechtenHazenpeper |
€ 25 |
Dorade Gebakken dorade | Aardappelpuree | Groene asperges | Pastinaakcrème |
€ 24 |
Konijnenbout Rode kool | Spruiten | Puree | Stoofpeer |
€ 25 |
Hertenbiefstuk Rode wijn saus | Rode kool | Spruiten | Puree | Stoofpeer |
€ 26 |
Weekend special vlees Ieder weekend een wisselend vleesgerecht van de chef |
€ dagprijs |
Weekend special vis Ieder weekend een wisselend visgerecht van de chef |
€ dagprijs |
Maaltijdsalades
Sweet chili beef Runderhaaspuntjes | Feta | Chilisaus |
€ 19 |
Fishermansalad Gerookte forel | Gerookte zalm | Gerookte makreel | Gamba |
€ 18 |
Vegetarische salade Geitenkaas | Notenbrood | Appelstroop |
€ 18 |
De salades worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter of friet met mayonaise.
Steaks
Bavette steak Gegrilde bavette | 250 gram | Grainfed |
€ 28 |
Tournedos Gebakken runderhaas | 200 gram |
€ 31 |
T-bone steak |
€ 34 |
Rib-eye steak Gegrilde rib-eye | 300 gram | Grainfed |
€ 35 |
De steaks worden geserveerd met seizoensgroenten, rosevalaardappels en friet.
Saus naar keuze € 2,00
Pepersaus | Champignonroomsaus | Stroganoff | Rode portsaus | Chimichurry
Nagerechten
Kersenfleur Kersen | Gele room | Bol amarena ijs | Sloffendeeg | Slagroom |
€ 12 |
Nutella cheesecake Bol vanille-ijs | Chocolade crumble | Slagroom |
€ 12 |
Stoofperen Bavarois van stoofpeer | Stoofperencompôte | Stoofperenijs | Slagroom |
€ 12 |
Grootmoeders coupe Appeltaartijs | Vanille-ijs | Boerenjongens | Caramelsaus |
€ 10 |
Herfstplankje Appel | Peer | Caramel | Hazelnootpraline | Slagroom |
€ 12 |
Proeverij ’t Vermaeck De chef verrast u met 4 kleine gerechtjes |
€ 15 |
Kaasplank 3 Soorten biologische Brabantse kazen | Notenbrood | Appelstroop |
€ 15 |
Special coffee Irish | Italian | Spanish | French |
€ 8 |
Koffieplateau Diverse zoete lekkernijen |
€ 9 |